Cautare

13269 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 08 09 09" (4.08 secunde)
Anca Boagiu, ministrul Integrarii, a declarat ca Romania va fi controlata, inainte de raportul Comisiei Europene din mai, de echipe de specialisti europeni, prin intermediul a 15 vizite de evaluare a progreselor inregistrate de tara noasta, conform criteriilor stabilite pentru aderarea la UE.
Asa poate fi interpretata declaratia de ieri a edilului, potrivit caruia nici un inspector al Primariei nu va mai avea curajul de a-si mai face datoria in urma represiunilor la care au fost supusi colegii lor.
Crin Antonescu, vicepresedinte al PNL, a solicitat sambata retragerea Mariei Petre, Monicai Ridzi si Robertei Anastase de pe lista candidatilor PD la Parlamentul European, din cauza ca au lipsit de la dezbaterea in PE a rezolutiei privind libera circulatie in UE.
PD-L si-a lansat luni, in fata reprezentantilor societatii civile, aliatii de traditie ai dreptei democrat-liberale, Programul politic si programul de guvernare intitulat "Doctrina economica si sociala", in care propune desfiintarea contractului colectiv de munca la nivel national, introducerea pensiei de solidaritate sociala, initierea legii responsabilitatii fiscale si avanseaza, la nivel european, ideea libertatii de miscare a valorilor.
Presedintele comisiei Senatului Romaniei pentru drepturile omului, culte si minoritati, Gyorgy Frunda (foto), a declarat luni ca ar trebui luata in considerare posibilitatea restrictionarii temporare a circulatiei in strainatate a cetatenilor romani care au comis grave infractiuni.
"Autoritatile de la Chisinau au depasit limita, ingradind dreptul la libera circulatie prin introducerea vizelor si expulzand jurnalisti romani", a afirmat, joi, ministrul roman de Externe, Cristian Diaconescu (foto), in fata Comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului European.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Desfasurata, conform programului anuntat, pe 7 septembrie, dezbaterea de la Bruxelles privitoare la situatia populatiei rome din Europa i-a gasit pe membrii tuturor grupurilor politice importante din Parlamentul European in consonanta cu ideea, exprimata in prealabil si de Romania, ca actiunile recente ale autoritatilor franceze sunt atat ilegale, cat si lipsite de etica.
Florin Negrutiu publica in Gandul) articolul ' D-lui Basescu, stop: Modernizati statul in coloana! ', pe care il puteti citi in continuare. ... Si pentru ca se grabea cu modernizarea, dl Basescu a plecat duminica de la Predeal spre Bucuresti cu elicopterul.
Liechtenstein a devenit ieri a 26-a tara membra a spatiului Schengen, dupa ce ministrii de interne din UE au adoptat saptamana trecuta o decizie care permite atat ridicarea controalelor la granitele interne (spatiului Schengen) cu Liechtenstein, cat si eliminarea actualelor restrictii asupra folosirii Sistemului de Informatii Schengen (SIS).
Romania are un proces de delocalizare alarmant Presedintele Traian Basescu sustine de la ora 16.30, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, pe tema reuniunii Consiliului European. ... - una e legata de intalnirea cu secretarul general al NATO, in vederea pregatirii summitului NATO de Chicago, in 20-21 mai;
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului din 22 Octombrie 2013, cu titlul "Amanarea aderarii Romaniei la Spatiul Schengen este inacceptabila!", pe care o puteti citi in continuare.
Nevoia de suveranism (Autor: Octavian STIREANU) Dinspre Adrian Nastase vin din nou idei cu substanta politica de cel mai inalt nivel. De ceva vreme, fostul premier a pus in circulatie termenul de suveranism, spre a putea spune ceea ce termenul de nationalism ar impiedica sa fie inteles.
Dupa trei strigari, CFR SA a scapat de numai jumatate din calea ferata de care voia sa se descotoroseasca. ... In schimb, vor mai aparea niste someri:
Denominarea leului costa Banca Nationala a Romaniei (BNR) aproximativ 30 de milioane de euro, a declarat ieri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
Desi de la 1 iulie a intrat in circulatie leul nou, Banca Nationala a Romaniei (BNR) mai are in stoc foarte multe bancnote noi din leii nedenominati, care trebuie sa-si urmeze ciclul.
De ieri, avem o harta rutiera a Romaniei complet digitalizata. ... Mai mult, sistemul de navigare include peste 12.000 de puncte de interes din tara, printre care benzinarii, puncte service, bancomate, hoteluri sau restaurante.
Potrivit legislatiei actuale, firmele care introduc ambalaje pe piata trebuie sa se implice si in recuperarea lor. Asta inseamna ca fiecare astfel de firma are incheiate contracte cu firmele de colectare a deseurilor, care la randul lor incheie intelegeri cu societatile care se ocupa de valorificarea acestora.
Introducerea sistemului electronic care va permite conducatorilor auto sa achite amenzile de circulatie in regim online, prin card bancar, este amanata de peste trei luni, deoarece autoritatile nu au stabilit in timp util cine va suporta comisionul aferent platii.
Programul de stimulare a innoirii parcului national auto va fi reluat in acest an, potrivit unei decizii a guvernului.
google-analytics.com